Резултатите от търсенето ви

За нас

  • Традиция и опит

    ФА-МИЛ ООД е семейна компания, продължаваща традициите и натрупания личен опит на две поколения утвърдени архитекти и строители. Вече 20 години надграждаме тези ценности и опит, превръщайки се в инвестиционно-строителна компания със стабилни позиции на българския пазар.

  • Какво правим

    Занимаваме се успешно с инвестиране, проектиране, изграждане, продажба и отдаване под наем на жилищни и административни сгради, индустриални помещения, складове и хотели в София и цялата страна.

  • Разчитайте на нас

    В допълнение предлагаме на нашите клиенти целия обхват от услуги, свързан с техния имот: иновативни и разнообразни интериорни решения, довършителни дейности, обзавеждане и поддръжка на закупените или наетите от тях имоти.

ЦЕННОСТИ

Най-ценните ни качества са вникването, отношението и изглаждането на всеки детайл от процеса на нашата работа като винаги се стремим към най-доброто изпълнение на услугите, които предлагаме.
Отговорни и лоялни сме към всеки наш клиент, отдаваме цялото си внимание на неговите желания и изисквания. Целта ни е да се чувства удобно и спокойно, че взема най-правилното решение във всеки един етап.
Помагаме му да направи най-точния избор и го консултираме по всички въпроси, свързани със закупуване или наемане на недвижим имот.
Оказваме му пълно съдействие при избора на финансиране като му предлагаме индивидуални гъвкави схеми на плащане, които да са съобразени изцяло с личните му възможности и потребности.
Консултираме го с нашите интериорни дизайнери относно функционалността и естетиката в неговия нов дом.

ЕКИП

Екипът ни се състои от доказани професионалисти в проектирането, архитектурата, строителството, дизайна и управлението на имоти.
Винаги се стараем да стимулираме служителите си да дават най-доброто от себе си и инвестираме в тяхното обучение и усъвършенстване.

ПАРТНЬОРИ

Сравнете списъци