Резултатите от търсенето ви

Дейности

 • Инвестиране

  Компанията ни инвестира в строителството и управлението на жилищни сгради и комплекси от затворен тип, хотели, ваканционни селища и бизнес сгради, както и в производствата, съпътстващи строителните процеси.

 • Проектиране

  Екипът на „Фа-мил“ ООД се състои от експерти с богат опит във всички области свързани с проектирането, подготовката на проектната документация, както и всички други административни процедури свързани с изпълнението на строителния процес.

 • Строителство

  Ние влагаме прецизност и отношение на всеки един етап от строителството – от избора на парцел през проектирането и изпълнението на нашите сгради.
  Работим с материали от доказани производители, които са гарант за доброто изплнение и дългия живот на нашите сгради.
  В архитектурата на сградите съчетаваме съвременен и модерен дизайн с функционални и просторни разпределения.

 • Продажба

  Ние ще Ви предоставим информация за финансиране при покупка на жилище и ще Ви консултираме на всеки етап от процеса по вземане на решение, ще Ви предложим индивидуални гъвкави схеми на плащане, които да са съобразени изцяло с личните Ви възможности и потребности.

 • Под наем

  Нашият екип има дългогодишен опит в отдаването под наем на жилищни, търговски/офисни помещения, както и на складови и производствени помещения.
  Предоставяме богат избор от висок клас имоти с всички съвременни удобства, на топ локации, които напълно отговарят на съвременните изисквания на нашите клиенти.
  Предимството да наемате при нас е продължителност на предоставяната услуга, както и надеждно обслужване след настаняването в имота относно неговата поддръжка и експлоатация.

 • Довършителни работи

  Разполагаме с комплексна бригада и съвременна техника, с които обхващаме всички довършителни услуги: зидария, замазка, шпакловка, бояджийски услуги, настилки и облицовки, монтажи, ВИК, ел.услуги, осветление, сухо строителство, лепене на плочки, подови настилки.

 • Интериор и обзавеждане

  Благодарение на изградения ни производствен комплекс Famil Industrial Park и партньорските ни компании успешно реализираме идеите и проектите на нашите клиенти, предлагайки им интериорен дизайн, проектиране и изработване на мебели по тяхна поръчка.

 • Поддръжка на имотите

  Във Фа-мил ООД се ангажираме да оказваме пълно и дългосрочно съдействие на всеки наш клиент при необходимост от ремонтни и довършителни дейности в закупените или наетите от тях имоти.

Сравнете списъци